heretyk, trochę nie na temat ale motam się z wygłuszeniem drzwi i teraz pytanie czy nity które widać na zdjęciach pasują do blachy w drzwiach?
BTW, gratuluję moda
Kurcze nie jestem pewien, bo dawno drzwi nie rozbierałem :szeroki_usmiech Jeżeli są tam taki 6-kątne otwory to na 99% będą pasować, te oryginalne. Jezeli są inne otwory to dobrać porostu odpowiednia nitonakrętkę. Co tu może nie pasować :diabelski_usmiech
Szukaj mi fajnej podsufitki u tych swoich ziomkowi, bo na razie to był najgorszy mod jakiego zrobilem
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Kurna i tyle "zachodu" aby zamontować jakąś siatkę. Zapytam inaczej jest ona tak bardzo potrzebna?!
zasadniczo tak samo jak kurtyny powietrzne.
Gdyby ktos przymierzal sie do moda to zostaly mi dwa uchwyty mocowane w podsufitke. Jakby ktos chcial to walic na priv
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Jako ciekawostka: roleta tylnia nie koliduje ze schowkiem na parasol
Chętnie, ale nie mam już tych fotek lokalnie. Fura dawno sprzedana. Moze ktoś zarchiwizował poradnik i ma te zdjęcia to uaktualnię manual...
Komentarz